Over de verkiezing

Koffiezaken zijn onmisbaar! Er vinden ontmoetingen plaats tussen mensen die elkaar lang niet gezien hebben, mensen worden er verliefd, er wordt gewerkt en er wordt heerlijke koffie gedronken. Daarom wordt er nu in iedere gemeente van Nederland gezocht naar koffiezaken die een titel in hun eigen gemeente en provincie verdienen. 

Bekijk hier de genomineerden. Behoor jij nog niet tot de genomineerden, meld je dan nu aan. 

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Koffiezaken maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een koffiezaak kan natuurlijk ook beide titels winnen.

De provinciewinnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Bekijk hier een rekenvoorbeeld. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.

 

Stemronde
Vanaf 22 juli 2022  tot en met 31 augustus 2022 kan iedereen via www.koffiezaakvanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete koffiezaak. Je mag maximaal 1 keer een stem uitbrengen. 

Als stemmer maak je daarbij kans op mooie prijs: 

  1. Flightgift Cadeaukaart t.w.v. €250,-. Met deze Cadeaukaart kan je een vliegticket bestellen bij 300 airlines wereldwijd.

Organisatie & Partners
De Koffiezaak van het Jaar Verkiezing wordt georganiseerd met de partners Horecavizier, Horecasite.nl, Koffietje.nl, United Consumers, Horecamakelaar.nl en FoodClicks. De verkiezingswebsite website is gerealiseerd door Vote Company (zij leveren onder meer ook de verkiezingswebsites voor de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards). 

Partners
Soleo MediaHoreca VizierHorecasiteKoffietjeUnited ConsumersFoodclicksLeopold Vienna

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details